Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Wednesday, April 30, 2008

Untuk Safina Mokhtar - Kepong


Takut gak wat utk kali yg kedua,sbb payah nak membuat kek ni,sib baik menjadi,semalam tak senang duduk jer di buatnyer.alhamdulillah!

4 comments:

Messh said...

okler ni..cam best jerk, bilaler sy lak nak buat next tempahan ni..sabo ek!nak lagi kek akak ni, sedap!!!

Dianne said...

ehhe laile,bleh jer,takde hal amik masa nak order lol

SweetDaisy said...

dayang!!!!
kek dayang mmg sedap betul! since beli byk, saya distribute to family members sorang sikit. kek lapis horlick tu mmg superb.. sedap..! and kek hati parik tu pun sedap eventhough baru 1st time makan. thank sbb bg extra kek hati parik tu.. 2-2 version sedap. murah rezeki dayang. InsyaAllah nanti2 saya akan order lg. hopefully this time kita boleh jumpa ye dayang. best of luck in your biz. keep on baking scrumptious cakes!

safina mokhtar
kepong

Dianne said...

Salam safina,
ye ke? alhamdulillah eheh dyg takot gak rasa pahit ke apa ke,mana lah tau kan heeh tp mmg msk lah sbb kukus lama giler,kalo skjp sure bantat eheh
insyaallah kite jumpa yer,terima kaseh skali lg yer!