Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Sunday, April 13, 2008

Bersama Kekanda Dayang Nina suria

Sama saiz kan aku sama kak mon!


Dayang pergi ke International festival book fair kat PWTC sabtu lepas,mmg nak jumpa kakmon,yelah sape xnak lepaskan peluang,hanya masa & waktu saje yg menentukan.Allah swt juga yg tau.hehe
tring tring bunyi mobile ku,sapa ku dgr suara itu tidak pernah sebelom ini,rupa nya kakmon yg caling2 aku.heehehe
aduhhh aku punya suara mcm org muda kah? mmg aku muda lg bah! hahaaha
cbuk bah aku masa tu buat kek utk kakmon,lg dgr anak2 terpekik terlolong nak mtk mcm2,pening aku.
siap2 lg aku sms dgn kakjun,dah seminggu sms nak jumpa plak tu.keh keh
mmg keje gilos,tp mmg nak jumpa gak,xpeduli!
ptg2 aku dah siap wat kek,dah solat semua aku cepat2 pakai baju nak gi terus,tgk pokok dah itam,nampak mcm nak ujan,aku cepat lah larikan diri.jem betul kat pwtc tu adoi Allah saja yg tau debaran hati aku sebab nak jumpa sgt2.tet tet dgn sms kak jun lg ckp sampai mana dah.ahhaah!

Sampai pwtc aku potong semua jalan org,org siap beratur aku potong lg,keh keh jgn mare,korang jalan slow sgt aku xleh jalan lambat2 nih,pening lah.kang nanti aku pengsan tgh beratur tu sape nak angkat,keh keh

sampai booth 3029,adoiii debaran aku semakin kencang! mana kak nina nih? sib baik dia tunggu aku,kalo tak aku xjumpa lg.tp dah janji kan mesti aku datang.
tunggu kak jun gak,heheehe siap melaram glemer skjp ahhaha.
aduhhh lepas lah rindu aku bertutur bahasa borneo.heehehe especially bahasa brunei bhs asal usul keluarga ku.
kita duduk minum kopi sama kak nina,kak nurdia bwk semua souvenir kak nina tu,mcm org jual kueh saja bak kata dia,hahaha

Eh kau mau pergi mana?
Aku mau glemer kejap yah!

Mana aku mau tandatangan,kak jun jangan jeling jeling ehhh!


9 comments:

Mat Gebu said...

whaa!!!!!!!!...jelessnyaa tgk dyg jumpa kak mon...datin jun pun ada...whaa!!!!..ahakss..mesti happening kan..

CtNik said...

fuyooooo....

glamer kitak...gitu..(tul ka nih..)beshnya...terasa kemeriahannya

Dianne said...

BR mat,jgn jeles,heehehe berhempas pulas nak jumpa nih.he he

Dianne said...

ctnik,mmg glemer,keh keh

Jun :) said...

hehe..best wooaa, kan dyg? saje nk bg cik mat jeles..wahahaha...ntah bila nk jumpe mat ni?

Nina Suria said...

salam dayangku, adoi kakmOn dah tak boley angkat muka dah nih.. *pinjam tudung puteri santubung tutup muka dengan muka celak limapuluhsen*

p/s tengkiew berjuta lemon pada jun, nurdia dan puan normah sudi datang beramah mesra ngan kakmOn.. I LAP U ALL mmmmmuah

Mat Gebu said...

whaaaa!!!!!!!!!!, lagi jeles bila dyg cerita2 pasal kat BF tu..whaaaa!!!!!...

Dianne said...

yelahkan kak jun,bila lah nak jumpa BR mat nih.hehe

Dianne said...

Kakmon,
terima kaseh daun keladi,umur panjang kita jumpa lagi yah,seronok berjumpa,bermesra & bergurau senda,ahaks!
BR mat hentak kaki tergoleng goleng atas lantai bah! takot aku melihat.haha