Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Wednesday, April 2, 2008

Tags from IU

Kene tag dari IU,alahai kak takde ape nak di tunjuk kan yer,oklah nilah dia handbag yg slalu pakai,handbag yg lain tu dah jadi beku,kalo tak pon jadi muzium kat umah jer,heehe
Kawan yg kasi jenama Burberrys,mahal oii tak mampu dyg nak membelinyer!!!
Yg ni dyg beli kat Sogo jenama Sachs,yg ni mampu lah sikit,heehe
Takde apa dlm bag ni biasa2 jer,duit pon bertaburan,kupon2 semua
kupon tesco itu jer
dompet alain delon jer.ok IU harap puas ati.hehe

2 comments:

iu @ wid.ayu said...

wah wah wahhhh...lawanya beg dier.. comel ajer... ehehe...tq sudi jawab tag nie.. hati2 bawa hbag lawa ...duit manyak plak .. thanx skali lagi..he he hee...

Dianne said...

Salam IU,hehe kak dah jwb kan,ingat nak delete ler post nih,heeh mcm show opp jer,keh keh