Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Wednesday, April 16, 2008

Pengunjung Bertuah!!!

Ada 3 pengunjung bertuah dayang nak kasi hadiah - Kek Lapis Sarawak 1.2kgs - 7x7 worth RM55.sape dia??? nanti dyg pos kan ke rumah tunggu lah tiba nya kat depan rumah yer!!! eheheh
dayang tak nak bagi soalan2 nih,just tengok saje,sape yg selalu masok rumah dyg ni,dialah yg kene.hehehe
TUNGGU!!! nama akan di siarkan di sini ----}}}

12 comments:

Nina Suria said...

eh dayang kakmOn nak adiah tu lagi arrr *belek listname dlm poket dayang* hikhikhikhikhikhik

psssttt kek dayang kakmOn bahagi2kan pada kaum kerabat n kengkawan.. terimakasih atas segala hadiahnya. Kalo nak poskan kuih makmur tu memang bila dapat ko kena makan guna sudu :(

Messh said...

haahaa..x merasler saya, even salu masuk umh akak..tapi x nyempat nak coret sesuatu..anyway, good luck, bisnes makin kencang tu!

CtNik said...

nama kita ada ke tak?hehe...ala..nape tak ckp awl2..kita berjaga jam 1am mlm tadi..huaaaaa

Dianne said...

Salam kakmon,ehhe mmg nak gak makmor tu adoii termimpi2 nih nak mkn.hehehe

Laile,tu lah kene bg msg kat mana2 pon mesti dpt hadiah.hehe

hello ctnik,kamu ni mcm silent reader gak ehhh,xbuh msg kat mana2? keh keh

Shafidah Shamen said...

nama saya ada takkk???? hehehehhee

mamasya said...

Salam Dyg

Sapa2 jadi pengunjung bertuah nanti mmg bertuah dpt merasa kek Dyg yg sedap tu.nasib baik dah rasa kalau tidak kempunan jugak...he..he..
sampai hari ni dok terasa keenakkan kek Dyg..yumm..yummmm

Dianne said...

Salam Shamen,
100 ke blakang tersenarai tu wakahakah
jenguk 24x leh dpt kek,keh keh

Dianne said...

Salam mamasya,
hehehe best ehh dah rasa kek dyg nih,sib baik dah rasa,kalo tak kempunan kang,pengsan 7hari 7mlm keh keh

nurdia said...

amboi.. siap ader pengunjung bertuah... siapa la yg kena tu??

Dianne said...

Salam kak nurdia,
hehe akan terjawab nanti tungguuuu

Anonymous said...

Assalamualaikum,

First time singgah disini. wow!..teruja melihat kek lapis sarawak tu..meruntun selera..teringin gak nak merasanya. Tak mungkin kak terpilih sebagai pengunjung bertuah tu kan. Nampaknya telan air liur je lah...Selamat maju jaya dalam bisness kek lapis.

Dianne said...

Salam anonymous,
heeh akak kenalkan diri akak jer senang,1st ke tak 1st time,tp kene chat dgn dyg lah,dlm msg box tu heeh,order pon bleh gak,xlah mahal sgt yer eheh leh diskaun lg % hehe
selamat berkenalan