Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Tuesday, April 15, 2008

Bagas Tangan dari Brunei Darussalam




Ini lah souvenirs daripada kak mon,Marbeles & rak kueh yang comel.terima kaseh daun keladi,umur panjang kita jumpa lagi!
Semoga di murahkan rezeki & panjang umur amin!

4 comments:

CtNik said...

salam kak dyg,

cantik gilo pinggan tuh.itu pun dpt hadiah jugak ke?ke coklatnya saje...kalau dpt hadiah,memang besh gilo....

bila sume org ckp pasa kesedapan kek lapis dyg ni,wa terasa mcm dpt ,merasakan kesedapan sbnya last mkn kek lapis 3 thn lepas,ori dr sarawak.memang sedapla..tak sabar nk rasa kek dyg nih..nyum..nyum..bila dh balik msia ni...

Dianne said...

Salam ctnik,

eheh mmg kakmon kasi set pinggan tu lah skali,kan dah ckp tu.hehehhe sama warna dgn set mangkuk nasik dyg nyer,eiii best nyerrr happening sgt2 lah.
sabarlah yer,nanti blk mesia akan rasa kek dyg tuuu.hehehe

Cik Siti Wan Kembang said...

wah..wah.. jeles..jeles.. bertuah dayang...

Dianne said...

ehhe siti,korang blum lagi jumpa kak mon kalo jumpa lagi lah gempak heheehe ntah2 bg set pinggan mangkuk,keh keh