Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Thursday, February 21, 2008

kek coklat ising



pagi tadi dyg nak habis kan fresh cream dalam peti sejuk tu,takut nanti terlupa membazir plak kalo di buang,kebetulan plak semalam buat kek coklat,so buat jer lah ising nye,heehe saja nak bg kat budak2 sekolah tadika tempat anak dyg belajar tu.suka tgk bdk2 makan kek.

1 comment:

Messh said...

psststt...hantar kat sekolah tadika ank jer ker..kat opis kiter taknak hantar ker? hehehe..acah jer, sedap nampakyer tu..elly rasa ler, akak ni follow mak akak yerk, pandai buat kuih-muih..dan juga pandai masak2 ni..well done!