Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Thursday, February 21, 2008

Gambar family dyg





Yg 1st tuh ehem dyg lah sapa lg,baru amik raya lepas.
yg 2nd tu gambar family ler- bpk bernama Pengiran Jumat Leman & mak bernama Sharifah Madinah Moneng.
bpk keje polis jer bahagian CID pangkat Sub Insp.mak plak berniaga kueh mueh.ehhe tu sorang lg adik bongsu - Awgku Khairul Anuar
blakang dyg & hubby.ehhe

Yg 3rd gambar kat umah sepupu ler,kat kch gak,ha kalo nak tau dyg ni mmg keluarga polis & guru,cousin sebelah dyg ni polis gak,suami dia polis gak CInsp,cousin dyg sebelah hubby dyg tu pun polis gak,suami dia polis gak ler,ada lg adik dia polis gak.
dulu arwah datok pun keje polis gak,begitu lah keluarga dyg,generasi...hehe
gambar kakak xdak cni.

3 comments:

Nina Suria said...

salam pagi jumaat dayangku, wah meriah gambar raya tu.. kita dah berapa tahun tak penah sempat ambil gambar keluarga huhuhuhu :'(

pssttt kek lapis keju kitak nyaman usulnya, kalo sanang2 nanti tah membuat

Dianne said...

walaykum slm kakmon,selamat berhari jumaat gak.dyg mmg xdpt anta msg kat blog kakmon tu,sedih ler,sekadar tgk donut jer.lol

nyaman kek lapis keju ya,dyg dah rasa,baru jer tau resepi tu,1st time buat lg.ehhe

dyghamiza_layercakes said...

Salam Dianne, let me introduce myself, kamek Dayang Hamiza. Sapa kamek? Kamek adalah kakak sulung kepada si Awang Basri. Dah kenalkan, kitak leh call me Miza. Suka kamek diat gambar kek kitak, colorful ada jak. Nang rajin kitak molah semua tok, kamek nak check email ajak maok nunggu berbulan. Malas nak ngadap computer. Bila kita nak bertemu, bukan apa nak berkenalan lebih agik bah!