Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Saturday, May 24, 2008

Hadiah dr Sweetlily

Masa jumpa ari tu dyg dah try mmg ngam betul hehe terima kaseh lah Sweetlily,sesapa yg berkenan dgn seni jemari Sweetlily ni boleh order kat blog dia ok!!!
Ini rupa bentuk gelang tangan tu,boleh di dapati pelbagai warna & rupa

2 comments:

Nina Suria said...

wooooo memanco-manco diyamon ko dayang, meh kakmOn terai jap.. eeee berkilau2 tangan cik pe'ah nooo hikhikhikhik

I miss u dear, lama dah tak sakat adik kakmOn yg satu nih ;)

Dianne said...

Salam kak nina,buzy kerrrrrrrrr? hehehe dyg pon buzy jer wat kek xde lain nyer,hehehe i miss u too dear sister hehehe
bila lah nak jumpa lg,maseh lg teringat biskut makmor tuuu adoiiii terliur sudahhhh