Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Thursday, July 24, 2008

Projek Kek Lapis Macam2

Dapat email dr customer bernama Fiza dr Serdang,dia suh aku buatkan projek kek lapis dia.deal punyer deal maka siap lah kek lapis swk ni dalam 20biji,smlm aku penat tp berbaloi sbb kek dah siap semua nya di pack & ready to the market.al maklumlah kaki tangan sorang jer heehhe.
So dia suh aku bahagikan kek ni dlm 3 bahagian,maka jadi la ia kek lapis lambak! ahaks!!!
Terima Kasih Fiza semoga rezeki ini di berkati,semoga cepat laku yer!!! insyaallah!

Terima Kasih Juga kepada yg membeli kek dyg minggu ini yer,semoga rezeki di berkati hendak Nya :
1. Lina - KL - 2 Biji kek lapis
2.Min - Pahang - 2 Biji Kek lapis
3. Zarina Zainal Abidin - Ampang - 2 Biji Kek lapis
4. Zatidhati - Pekan - - 2 Biji Kek lapis
5. Haslinda Mustakim - Kg Pandan KL - 1 Biji kek lapis

2 comments:

U.Lee said...

Hi Diane, boleh saya datang try 3 pieces, with ice coffee? Ha ha.
Love your beautiful cakes. Lee.

Dianne said...

Hi Tan Sri,
come on over! let me serve you with my kek lapis,ooh yeah ice coffee hahaha.
- dianne