Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Monday, July 21, 2008





Kelas kek kukus berlangsung dengan lancar semalam.alhamdulillah semua kek sudah siap dengan sempurna.

Ator cara majlis bermula dengan selawat nabi saw & doa.semua peserta hadir kecuali ada kakak yg sorang ni emergency xdpt dtg & juga 2org dr KEMAS.
Semua bergambar bersama sebelum nak balik dari kiri Hafizah,Sarah Hanny,dyg,Nadia,Rahah,Shahira,liza,Izan,Zalela,Rohaila,Norizan,Ayu & Win - betul ke tak aku sebut ni,student2 sila bgtau jika salah ehehehe
Ni antara hidangan yg di hidang oleh dyg - karipap,bahulu,apam beras,puff oleh sarah hanny,kek coklat moist oleh anak murid aku - liza pun dtg juga utk memeriahkan majlis.
Antara hidangan tengahari - trubok masin goreng,kobis tumis air,sambal belacan & ayam masak sos kering.harap semua kenyang.
Sedang kyusuk mendengar taklimat - kiri ayu dari RTM,liza student aku.

2 comments:

Ummi said...

Huhuuuu..jelesnya tengok org dah g kelas dayang nih! Bila la akak berkesempatan nk masuk class..Dayang, nnt schedule class lagi ek..kot2 leh masuk..Nampak moist betul kek kukus tuh! Terasa-rasa je kat tekak akak ni.. :D

Dianne said...

Salam Ummi,
hehehe len kali leh join la yer,tahun depan ada lg insyaallah umor panjang murah rezeki!