Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Monday, July 7, 2008

Kelas Kek Lapis Sarawak - 3hb Ogos 2008

Formula Basic

Apakah itu Formula Basic?

Formula Basic kek lapis ialah adunan yg di gunakan untuk membuat kek lapis Sarawak yg mempunyai pelbagai perisa.

Kenapa kita mesti mempelajari Formula Basic untuk membuat kek lapis sarawak?

Formula ini penting kerana ia akan di guna oleh mana2 kek lapis yg boleh di ubah suai oleh perisa & warna.

Berapa Jenis Kek Lapis yg boleh di ubah jika menggunakan Formula Basic?

Terdapat lebih 30jenis kek lapis Sarawak yg boleh di gunakan melalui Formula Basic

Apakah Bahan2 yang di gunakan untuk membuat Formula Basic?

Temui Dayang di Kelas Kek Lapis Sarawak pada 3hb Ogos 2008 jam 10 pagi

5 comments:

Cik Puan Kesum said...

waaa ni bru betulnya..200lbih..50 tu mcm tak caya..nanti jgn lupa buh gmbo kelas tu dlm blog.nk tgk..sonoknya kalu leh duk msia..mmm...

Dianne said...

Kak saja nak wat kawan gembira,mcm kak ajar kawan2 kat blog,janji seronok.hehe meh ler blk cepat

Cik Puan Kesum said...

lmbt lagik..kalau balik leh join.takpela kebajikan,dpt pahala besau mcm ajar ct dan kwn2 lain secara online.

Dianne said...

yelah,kak xnak riak bangga,betul ikhlas nak ajar sambil cari kengkwn2 utk berbual mesra.al maklumlah suri rumah kan.kwn cyber jer jadi teman.hehehe
kak gembira kalo resepi kak di cuba oleh kwn2 menjadi.

safi_bakeri said...

assalamualaikum kak dayang... saya teringin nak blajar kek lapis sarawak nie...sya cuba cari masa untuk daftar dgn kelas kak pada 3 ogos nie..erm..akak takde plan ke nk datang ke perak,ngajar?...sya blh carikkan org utk bljar...
umie
oi2-4862553