Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Tuesday, July 8, 2008

Pengumuman Kelas Kek Lapis Sarawak - Hanya Sekali Setahun,cepat jangan lepas kan peluang!!!

Salam Sejahtera kawan2 yg di kasihi,

Tujuan Kelas kek lapis Sarawak di adakan pada 3hb Ogos ialah untuk mengenal seni kek lapis sarawak melalui Formula Basic sebagai permulaan panduan untuk membuat kek lapis sarawak.

Kumpulan akan di bahagi dua kumpulan - setiap kumpulan di beri idea untuk mencipta resepi sendiri.
Kelas dyg ialah kelas yg manfaat bg semua yg nak mempelajari kek lapis sarawak,dyg tidak mempunyai resepi org untuk di tiru,semua nya resepi tersendiri & resepi bonda yg dr generasi temurun.byk lagi yg belum di ketahui.dyg juga mencipta resepi sendiri.

Dyg juga tidak mempunyai Buku Resepi untuk di rujuk,semua nya ada di dlm kepala sahaja.

Harap Kalian tidak melepaskan peluang untuk menghadiri kelas kek lapis Sarawak.Hanya Sekali Setahun.bukan mudah dyg nak buat kelas kek lapis ramai2 di sebabkan bekerja & membuat tempahan2.Di Jamin tidak akan mengecewakan! Insyaallah


Bertempat di Bengkel Kek Lapis Dayang
no 59,Jalan 2 PKNS
Batu 17 Rawang Selangor
Tel - 017 215 9962 - Dayang

Yuran - RM280 sahaja - nak byr deposit pun boleh rm50
ps - sila bawa bekas utk isi kek :)

4 comments:

Inasaly said...

salam k.dayang,semoga usaha mu di berkati Nya selalu..best kan kalo boleh joined..

shima said...

alaaaaa kak dayang awat wat bln 8 nih...x sempat blk laaa huhu
nak join gakk tgk kek lapis akak sume cun melecun..kalau mat saleh tgk sure tejegil bijik mata!! heheee

Nur68 said...

Salam dayang

Mun dekat mmg nak join, w/pun tauk tp nak nambah ilmu sikit...

Moga berjaya hendaknya.

Dianne said...

Salam inasaly -
terima kaseh yer atas doa tu semoga di berkati selalu

Salam Shima,
leh join pas raya yer,tp individual lah hehehe

Salam nur68,
ktk iboh join ehh,kek biasa jak ya kat kita nun hehehe.
wakakkaka posa tek?
kmk lom gik hehehe