Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Wednesday, February 25, 2009

Pemenang

Salam Rabu semua,

Alhamdulillah subuh dah bangun untuk melihat keindahan alam,alhamdulillah juga solat pun sudah tertunai.semalam dyg busy ckit hal2 bakery kat luar,jumpa client,customer itu ini...alhamdulillah permudahkan urusan di dunia,moga juga permudahkan urusan di akhirat insyaallah amin.

Seperti yg di janjikan pemenang,dyg sudah meneliti jawapan nya.
Soalan 1 -
Bilakah dyg akan pergi ke Labuan untuk mengajar?
Jawapan - 14 & 15hb Mac

Soalan 2 -
Berapakah harga kek lapis masam manis 7x7"?
Jawapan - RM65

Soalan 3 -
Berapakah harga kek lapis Bakun 7x7"?
Jawapan - RM110

Tahniah pada 3 pemenang pertama!!!
1 - Riezanie
2 - Shukrie
3 - KakPah JB

**Hadiah ialah kek lumut excluding delivery,sila bank in RM20 secepat mungkin untuk penghantaran melalui poslaju,kek akan di hantar pada minggu depan insyaallah!
Sila bagi contact no,alamat penuh,jika sudah bank in RM20 sila sms ke hp 017 215 9962 - dayang
Ini peraturan ye! Jangan suh dyg carik kat blog kalian ye,dyg xde masa arini,dah bank sila sms terus then bagi alamat rumah okkkkk

Pada yg sudah mencuba tapi lambat menjawab sila cuba lagi jgn putus asa,tp kene rajin masok blog ni pepagi buta yer! keh keh keh
Terima kasih semua atas sokongan kalian,semoga kita semua di rahmati Allah swt selalu!
Wassalam

2 comments:

Riezanie said...

salam dyg..x sangka dlm berderet2 tu zanie tersenarai plak..

alhamdulillah..itulah rezeki namanya..

eerrmmm..x sabar nak rasa kek lumut tu. mesti sedap seperti suara tuan kekkkk. merduuu banget!!

tengkiu2 dyggg

ross said...

bila masa kitak molah kuiz tok..oh melepas lah kmk owh..xtauk kmk kitak ada molah cam ya indah..mun dak sik mok mek ketinggalan koh..bila ur next kuiz gik..mek nak amik part juak...xmolah klas kek kat kuching tok kah..