Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Friday, February 6, 2009

Makan - Mee Rebus Johor,Murtabak & Otak Otak




Sebelum balik ke KL aritu,kiteorg gi makan mee rebus jap kat kawasan kampung,lupa lak apa nama tempat tu,pusing punye pusing baru jumpa,sbb dah 10thn aku tak masok johor,sib baik hubby tau jalan keh keh.

6 comments:

iu @ wid.ayu said...

adoiii..sib baik tak ngidam.. kalau ngidam mana nk cri ni...!!

Dayang said...

xpe ngidam macam mana pun leh anta,kalo xpun kasi resepi leh buat hahaha

Uncle Lee said...

Hello Dayan, alamak, betul torture la masuk your blog nampak mee rebus.
Saya da agak2 20 years ta'makan tu.
Wow! Looks so delicious, dapat the wangi disini pun, ha ha. Ada limau perut?
Bila saya balek kampong mesti pergi kedai makana ada mee rebus, I will say, "make me 2 plates"! Ha ha.

Dayang, you keep well and happy cooking, Lee.

Leenoh said...

Waduh sedapnya.
Makan utk hidup.

linzscollections said...

ni agaknya makan kat kg melayu, JB kot....mmmm sedapnya mee rebus tu terliur ni kekekkek

Dayang said...

Tan Sri,
I go to JB last weekend,ada kampong melayu selling mee rebus johor so delicious,im sure u know lol

Leenoh,
mmg sedap menu ni.

Lieen,
yer kat kpg melayu tu