Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Wednesday, February 4, 2009

Komen

KOMEN DARI STUDENT -

Banyak2 kelas yg aku pegi kelas kak Dayang la paling senang aku nak ingat. bila di tanye 'ada soalan tak?' semua student senyapppppppp hahaha....apa maknanya tu? samada terlebih paham atau langsung tak faham? Sebab basic yg dia ajar senang nak ingat..dr basic tu kita ble buat lebih dr 30 jenis kek lapis - Along Zai Johor

apa yg ble aku katakan kelas yg aku join ni memang berbaloi sgt2. Thanks kak Dayang atas ilmu yg dicurahkan..moga kita sama2 dpt manfaat drpdnya. - Along Zai Johor

kitaorang semua dapat belajar teknik yang mudah dan sempoi. Sebab haku ada pengalaman gak belajar kek lapis ni.. jadi haku boleh bezakan mana yang jadi dan hampir jadi - Sweetlily Pasir Gudang

Senang betul yer,xpayah nak bukak resepi kek lapis lain lagi sebab basic yg mudah - Lina KL

Tak Payah nak bersusah payah nak carik resepi kek lapis yg lain sbb gunakan basic amat ekonomi - Hazama BNM

Saya halalkan pembelajaran ini,amat berbaloi & berpuas hati,xrugi saya datang jauh2 ni - Shita Kuala Terengganu

Terlalu mudah bagi saya,amatlah senang - Amy KL

Alah tak dapat akak nak tumpang glemer amik gambar dalam blog dayang,sebab lupa nak amik gambar lol - Akak Lina KL


Kek yang di buat sangat lah sedap,tidak berminyak & tahan lama,ramai customer yg puji sebab saya dapat belajar dengan org sarawak sendiri - Liza KL

sedap sungguh kek lapis ni..moist... x yah tunggu berhari2.. - Alin JB

Biar betol ngko,aku rasa xcaya jer ko ajar basic ni,sbb byk gak aku tgk resepi membazir tp aku tgk ko nye sangat lah simple! - Az Gombak

Dah la basic simple pastu xperlu berjam2 aku nak tunggu dpn oven,dalam 20minit jer pakai oven kek lapis tu dah siap sebiji kek lapis aku,wahhh ini sudah bagus,kalo 10biji order aku rasa dalam 30biji aku bleh buat dalam sehari! - Zainah Selangor

PS/ Jika anda pernah belajar dengan saya & ingin berkongsi pengalaman sila lah bagi komen,untuk membina masa depan lebih ke arah kemajuan.

5 comments:

Nina Suria said...

kakmOn pun nak join kelas dayang la, boley tak?? hehehehe

salam petang rabu dayang

iu @ wid.ayu said...

teruja nye bile tgok hasil tangan ngan kengkwan yg join kelas kak dayang ni.. bile la nk jadi terer cam kak dayang ni.. leh wat bisnes gak..hihihi

Shida's Kitchen said...

salam dayang. Selalu dengar je dari kak pah tentang blog dayang ni. Teringin nak gi belajar tapi kena la pulak gi ke JB x pe nanti shida gi sana. Apakata dayang datang plak ke Bentong ni buat clas tapi ajar la patern lain lak.

Dayang said...

Salam kak mon,yer boleh jer heheeh alah sendiri tokey besar nak belajar gak ke? heheeh

salam iu,yer leh la belajar meh cni,hehe

salam kak shida,yer alhamdulillah insyaallah datanglah ke sana nanti,saya mengajar ikut apa student nak kek apa,bkn atas apa yg saya kasi,saya ajar basic jer,corak2 perisa semua student yg decide :)

wassalam semua

syalinabakery said...

seronoknya tengok kek serawak.minat juga nak blajar .bila buat kelas lg kat pasir gudang?masuk kelas rm?