Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Tuesday, December 9, 2008

Aktiviti Hari Raya Aidiladha

Mak & adik sedang mengisi pulut ke dalam ketupat yg sudah di anyam oleh dyg & mak.

Daging Prune Sarawak kemestian di masa raya,petang raya dyg buatkan.



Salah satu resepi pada Aidiladha.dyg suka sgt masak acar ni,senang & simple!

2 comments:

FirasFirzana said...

Salam Kak Dayang,

Saya pembaca setia tetapi senyap blog Kak Dayang. Boleh ke saya minta resepi "daging prune sarawak" dari Kak Dayang...nampak sedap sekali. Teringin untuk mencuba... terima kasih

Dayang said...

salam noorul,
di persilakan amik,ada resepi dlm blog ni yer post yg lepas.
senang jer dik,kalo minyak dah pecah dr air nyer makna nya dah masak yer,baik pakai daging yg baik ckit.prune blend dgn ckit kismis itam pon sedap yer buh air segelas utk blenderkan yer :))
apa2 pertanyaan sila email akak yer
wassalamualaikum