Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Friday, December 26, 2008

Aku perlukan doa

23hb yg lepas adik lelaki dyg masuk icu hospital sgbuloh krn sakit sawan misteri.Skrg dia masih xsedarkan diri lagi.Semalam doktor mintak kebenaran untuk mengambil air tulang belakang dia.Dyg sedih sgt kenapa dia yg dr kecik sihat walafiat,rajin beramal tetiba besar kene sakit begini.adakah terkena buatan org,sihir atau kene rasuk jin.allahu alam!

Adik dah menderita sakit misteri selama 8thn skrg dia dah 20thn,kalo pergi ke sekolah tu xyah ckp lagi dah,mmg xdpt sekolah sbb cikgu called suh amik dia blk sbb serangan sawan di sekolah.bkn sehari dua mesti ada 2-3x kene attack.sama gak kalo duk kat rumah,dlm bilik air,masa mkn,bermain mesti kene.kita dah penat usung ke sana ke mari membawa dia pergi berubat di semua pelosok negeri,last berubat kat kuala trengganu berubat dgn ustaz.
ubat specialist dr doctor pakar pun tidak ada penawarnya.kekadang kami sekeluarga sudah hampir putus asa,tetapi tetap teruskan mencari penawar.begitu hebat ujian Allah swt ini.Kami terima dengan tabah walaupun pahit untuk di telan.

Harap sesiapa yg tahu penawarnya sila berkongsi pengalaman dgn dyg - email - dygchanj@yahoo.com

4 comments:

katak_78 said...

kak dayang...penah cuba homopathy? Kat Kuantan ni ada/..

Yatie said...

salam kak dayang .. jgn putus harapan, Insyaallah Allah memberikan dugaan yg setara dengan ketabahan setiap hambaNya .. semoga kak dayang sekeluarga tabah menghadapi dugaan ini .. semoga tiba suatu hari nanti penyakit itu dpt disembuhkan .. jgn putus asa utk berdoa, berusaha & bertawakal ye kak dayang ..

Suzi said...

salam kak dayang ... jangan putus asa...setiap penyakit mesti ada ubatnya...byk2 berdoa lagi dan lagi....

Shekah said...

Salam Dayang..Sedih Kak Shekah baca cerita Dayang..Kak Shekah doakan adik Dayang cepat sembuh. Sabarlah menghadapi dugaan ini..