Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Thursday, June 19, 2008

Terima Kaseh lagi!

Dyg nak mengucapkan ribuan terima kaseh atas pembelian kek lapis kali ini,di bawah ni senarai nama yg membeli kek dayang

1. Zuriana Ibrahim - Kangar Perlis - order 12biji
2.Emil @ Mamamia - Shah Alam - order 2 biji
3.Alis - Sg Petani - order 2 biji
4.Ummi - Kuantan - order 3 biji
5.Siti - JB - order 1biji
6.Aslinda Abd Hamid - JB - order 2 biji
7.Ida Natrah - Trengganu - order 2 biji
8.Ita Delight - KL - order trubok
9.Fayza - KL - order 5kek
10.Fasha - KL - order 10biji
11.Juzailah Abu Bakar - JB - order 2 biji
12.Albert - Puchong - order 1biji
13.Sarrah Hanny - PJ - order trubok
14.Elianas - Penang - order 1biji kek & trubok
15.Nani Maslina - Kangar Perlis- order 2biji
16.Mama Herda - KL - 1biji
17.Hana - Shah Alam - 7biji
18.Haslinawati - Shah Alam - 5biji
19.Yatie - USJ - 5biji
20. Rahayu - Shah ALam - 2biji
21.Mohd Rosdy - Kluang Johor - 1biji
22. Datin Z -KL - 20 biji


Semoga Allah swt memberkati pemberian ini.insyaallah amin.Ikhlas buatan tangan dr Dayang.

5 comments:

U.Lee said...

Hi Dianne, wow! You should market your delicious cakes to cake shops or malls...or get them packaged and export.
I've never seen such beautiful cakes too. And I bet, makan satu,,,,boleh jadi sepuluh! Ha ha.
Happy baking, Dianne, Lee.

Dianne said...

Hallo Tan Sri,
these kek lapis only available in Malaysia ahaks!!!
Sarawak Origin bake it,we called it kek lapis sarawak hahaha

Ummi said...

Uihh dayang, kek lapis dayang sedap sgt2..memang x sama dgn kek lapis yg penah ummi makan seblm ni..Memang hari tu order 1 biji x puas makan, ni order lg 2 untuk bahagi2 kat adik beradik merasa pulak! Mana tau, raya nnt ada yg nk order kan..

(*psst..dayang, hah Tan Sri dah bagi jalan dah tu..hehe..bole la slow2 cari market..nnt x menang tangan la Dayang ek.. :D

emil @ mamamia said...

salam dayang...kek lapis you mmg sedap...

rasa mcm nak order lagi..nak order lagi...dan lagi..dan lagi..hehehe

Dianne said...

Salam Ummi,hehehe dyg buh ubat ketagin dlm tu jadi sedap wakakkaka,jgn saman dyg sudah hehehehe
order jgn xorder!!!!

ps - kalo tan sri sponsor apa salah nyer ehheeh ni,besar lg tangjwb nanti ha naya kang hehehe

Salam emil@mamamia,
nanti leh tempah utk raya yer,takpe buh dlm peti mmg tahan.hehehe
terima kaseh yer bli kek dyg tu hehehe tempahan di tutup pd bulan posa yer,sbb kene wat kek ler,function sana sini,so xlarat ler nak wat byk2 sgt,hanya yg terdekat2 jer.especially for special request heehhe