Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Thursday, June 11, 2009

Order Oven




Alhamdulillah juga sempena duduk kat rumah pada cuti sekolah ni ada yg menempah oven dari Dayang Kek Sarawak.


Terima Kasih byk2 pada semua student & customer kerana memberi kepercayaan pada Dayang Kek Sarawak untuk memberi khidmat yg manfaat pada semua.Insyaallah rezeki di berkati oleh Allah swt.
SEMUA OVEN DI POSKAN ISNIN 15HB JUN 2009

1. Dayangku Noraizan - Brunei darussalam - 1 biji oven
2. Hajah Raudah - Brunei Darussalam - 3 biji oven
3. Hajah Hayati - Brunei darussalam - 1biji oven
4. Kak sharmila Suliman - Klang - 1 biji oven
5. NoraShikin Basiron - Melaka - 1biji Oven
6. Noraisyah - rawang - 1 biji Oven
7. Zalimah Ismail - Gemencheh N9 - 1biji Oven
8. Kak Ani Dungun Trengganu - 1 biji oven besar
Bagi yg nak order oven,jangan tangguh2 lagi kerana pd bulan puasa harga telah di naikkan oleh seller.insyaallah sampai pada masa yg tepat.
CALL 017 215 9962 - dayang

4 comments:

yanasaja said...

nak tanya ,berapa harga oven tu?
kalau luar KL,dari Batu Pahat,Johor bolih oder?

Dayang said...

salam yana,di mana saja lokasi bleh order,kan sana tulis order drbrunei darussalam,lg jauh tu,labuahn singapore pun ada.

Dayang said...

sila call ye utk order sudah tertera di sana no hp

Adnazthie said...

Salam, tak sabar nak masak kek lapis pakai oven baru.