Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Wednesday, March 18, 2009

Sekitar Kelas Kek Lapis Swk di Labuan Mac 2009

Kek yg di buat oleh student dr kiri ialah prunes, choc chips,oreos,corak

Ni adalah roll lapis yg di buat oleh pelajar sendiri,dyg guide mereka sekali shj.bermacam2 corak ada,yg tgh tu dyg yg buat,yg corak mcm2 tu mengikut kreatif sendiri :)

Briefing sebelum bersurai,sape lak amik ni dyg pun xingat.


Sebahagian Pelajar bergambar bersama2 dgn kek sebelum bersurai,student lain semua dah balik,terlupa lak nak amik gambar sbb masing2 sibuk.Insyaallah bulan May akan dtg berjumpa lagi.

Ni plak demo buat roll lapis - Wan dr Perlis duk Labuan gak ikut suami

Sebahagian student yg berposing,sebelah hujung bwk adunan tu ialah Kak Raja dari Perak dia dah lama duk di Labuan ikut suami. Kanan & kiri adalah Faridah dr Jabatan Mufti & Zue dr Head Office Puan Hajah Fauziah.

Ni sebahagian gambar kelas kek lapis swk tempoh hari,yg lain ada byk kat pembantu dyg.Ini adalah hari pertama,yg lain2 adalah hari ke2.

2 comments:

SiS-lin said...

Ishh teruja tgk Dayang mengajar tu,insyaallah x de aral leh join kt JB tu..kena adjust masa Lin ni...

Aishah@Ariffin@Aqil said...

all the best akak...dah berjaya bukak kelas kat labuan ni...pasni leh round m'sia...