Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Wednesday, September 10, 2008

Projek




Sejak 2-3 hari ni aku buat kek lapis untuk kompeni tangki minyak.payah tol ler nak cerita kan tp itu semua ujian dr Allah swt.di tambah lagi dengan pekerja yg tak datang sabtu & ahad,ler aku ape lagi,dari subuh sampai 2pagi baru siap buat kek lapis semua,lepas tu bila kek dah siap,kotak yg di hantar ke kedai bunga xsiap plak.tu aku ckp kat hubby - lagi cepat aku wat kek lapis dr diaorg buat.hahaha.
ada 50biji ke semua nya.terima kasih banyak2 pada kompeni tangki minyak ni.

4 comments:

Wadah said...

Kak, nak tanya brapa akak ambik satu ni? Saya ingat nak tempah untuk company saya jugak la .. agak2 sempat tak siap sebelum 25th September?

Wadah said...

Kak, nak tanya brapa akak ambik satu unit ni? ingat dah order untuk my company. Agak2 boleh siap tak sebelum 24hb. Nak dalam 20 je

Dianne said...

Salam Wadah,
satu unit ialah rm85 seperti yg di dlm gambar tu,biskut & gula jugak.
sila call ke hp asap.tq

Nina Suria said...

salam dayang, canteknya kotak awak, kecur air liur tau :)disini payah bunjar kotak yg unik2 ani bah

psssttt tokey balak oder eik.. *bisik kat tinge dyg*

selamat maju jaya sayang