Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Saturday, September 6, 2008

Hidangan Berbuka Puasa

Hari ke 4 baru aku ada free ckit setelah ada pembantu utk wat kek,so aku ada masa memasak.antara nya ialah ikan bakar,sayur campur,udang tepung & terung sambal dan laici kang tu beli lah hehehe

Ni semalam aku buat - Acar Tenggiri
Yg ni plak 1st day puasa aku gi Jusco kat 1 Utama,xtau nak beli apa,berbuka dah nak dekat dah,so hubby aku rembat sushi ni.xabis pon.

6 comments:

katak_78 said...

akak...lega lyn dengar akak dah ada pembantu...at least x la penat sgt..tapi kek lyn lyn nak akak buat tawww...

Dianne said...

salam lyn,
kak bancuh adunan kek,pembantu bakar shj.

Kak Lin said...

Assalamualaikum Dayang...Byknya Santapan Mu....Walaupun Sibuk Dengan Tempahan Kek Lapis Masih Ada Masa Untuk Main Masak2 Lagi Tu....Hehehehe.....

Berselera Kak Lin Melihatnya....Nasib Baik Baru Lepas Sahur....

Ummi said...

Salam Dayang..amboii banyaknya makanan..habis ke tu? Wah dah ada pembantu ya..siapa kaaahhh ituuuu..hehe..

medusa said...

Promosi Fotografi, Kek Lapis Sarawak dan Kraftangan Sarawak 2008!

http://kreatifworks.blogspot.com

Jom Berambeh ke blog kami ya!! ^_^ Selamat Datang.

*(Terima kasih kerana pernah mengiklankan iklan anda di fotopages saya dahulu.)

hati.tisu said...

wahhh~~ shushi tu feveret kite lah! ngheee~~~ sayangnye tak habis kan?

nway selamat berpuasa ^^