Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Sunday, September 28, 2008

Perhatian Semua Pelanggan

Kepada pembeli yg baru pertama kali membeli kek Sarawak ini,di sini dyg ingin nak memberitahu tip2 menjaga kek Sarawak.
Seperti Umum tahu Kek ini tidak mengandungi BAHAN PENGAWET Atau WINE untuk mengelakkan kek ini dari berkulat/tarikh luput.
Untuk mengelak kek ini dari berkulat/expired - SILA LETAK DI DALAM PETI SEJUK
JIKA HENDAK MAKAN,SILA POTONG SEDIKIT SAHAJA DI PERLUKAN,ELAKKAN TANGAN KOTOR MEMEGANG KEK
DYG TIDAK AKAN BERTANGGUNG JAWAB ATAS KEROSAKKAN KEK JIKA SUDAH DI TANGAN KALIAN.
TARIKH JANGKA MASA HAYAT DI LUAR IALAH 1 MINGGU,DI DALAM PETI SEJUK IALAH 3BULAN.
KEK INI MENGGUNAKAN PURE BUTTER BUKAN MARJERIN.HARAP MAKLUM!

No comments: