Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Wednesday, March 5, 2008

Projek Kek lapis macam2




2 3 hari ni,dyg wat non stop,maklumlah org order,so kene lah tunaikan,ini dia sebahagian dr kek smlm & pagi td.hehe
Atas sekali lapis masam manis - nak pos ke kota bharu,kelantan & Perak..hehe tak dpt nak menyebut namanya.cukuplah nama tempat.heehehe
Lapis Metropolis - nak hantar by hand ke seorang chinese lady yang terpegun dgn kek dyg ni..hehe
Lapis Blueberrys Chocolates untuk hantaran pertunangan & ada budak sama kerja hubby nakkan kek ni gak,so wat lah sekali.heehe tak membazir gas dyg lah kan.ehehehe
Selamat! Edazman jap lagi tanya dyg resepi nih,tau tau jer eden ha.

2 comments:

Messh said...

huhuhu..dah nampak kek sy order tu..wah!selamatler pas ni, kena ngap!tq

Nor Suraida Yahya said...

oiii dyg, ekau wat eden jeles yo..!!...siaplah eda dtg nanti kiiihhh....nanti emailkan resepi tu boleh?....