Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Monday, March 17, 2008

Aku masak lagi!





Semalam Ahad dyg masak dengan sepuas hati,keh keh konon lah ni.dyg terliur dgn kerabu JO-ayee tu,so dyg buat sambal mangga,tarok lah cili pidi sebanyak mungkin + belacan sarawak.
Dulu masa duk kat overseas dyg xkesempatan mkn mknan nih semua,sbb takde rasa nak mencarik.sejak 3tahun ni,dyg mkn byk2 mknan msia.hehee lepas geram,tu dyg tarok sebanyak2 bhn2.he he he
Spinach masak bwg putih jer,ikan masin goreng cili & sup tulang sebanyak daun sup,he he ,dyg suka yg tarok byk2 daun bwg & daun sup nih.
oklah selamat menjamu mata!

No comments: