Tidak payah banyak telor
Tidak payah asingan telor
Tidak payah gula kastor
Tidak payah mentega yg mahal
Tidak payah mesin pengadun yg mahal berkuasa tinggi
Tidak payah masa yg lama utk membuat adunan
Tak payah susu berjenama
Tidak payah berpeluh!!!
HANYA DAYA KREATIVITI ANDA DI PERLUKAN!!!
JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMPELAJARI
ASAS KEK LAPIS
Pada mereka yg join kelas ini akan menerima buku resepi ASAS KEK LAPIS ini secara PERCUMA!!!
Dyg akan agihkan 50 buah buku kepada pelajar2 secara berperingkat.
Buku ini akan di beri kepada pelajar yg join sebelum berada di pasaran :))
Pada mereka yg ingin join kelas ASAS KEK LAPIS sila email kepada dygchanj@yahoo.com & deposit RM50 secepat mungkin.
Tarikh - 14hb March 2010
Yuran - RM200
Method - Hands On
Jenis - Asas Kek lapis - 8 Jenis Variety
Jam - 1030 pagi - 4 petang
Lokasi - no59,Jalan 2,PKNS Batu 17,Rawang Selangor
** Semua kek di bahagikan di bawa pulang
** Jamuan ringan
Thursday, February 25, 2010
Kelas Asas Kek Lapis
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
Hello Dayang, You buat saya sukahati, made my day see you drop by my pondok.
Terima kaseh serubu for remembering me.
I can imagine you ta'senang with your cake business and going to the bank 3 times a day, ha ha, to deposit. You need bodyguard let me know.
Ta'lama lagi boleh buka Swiss bank account, ha ha.
Other people make cakes. Not you. You create things of beauty. Your cakes from seeing the pictures like the Mona Lisa of cakes.
You're an artist with cakes.
Where were you when I was handing out my resume? Ha ha.
Dayang, you one fantastic lady.
You keep well, stay beautiful and simpan satu lagu dalam hati, best regards, Lee.
Post a Comment