Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Friday, June 17, 2011

Minyak Jagung Daisy - Chef Liza Zainol

Cookies menggunakan minyak Jagung Daisy
Muffin yg menggunakan minyak Jagung daisy
Cup cake menggunakan minyak Jagung Daisy


Di sini saya merupakan pengguna minyak jagung daisy di dalam cookies yg di buat.
Chef Liza Zainol yg juga Duta Minyak Jagung daisy menyarankan kita menggunakan utk masakan harian, Beliau telah mendedahkan bagaimana cara menggunakan minyak Jagung daisy ini melalui kek & biskut yg telah di ajar.

Semua umum tau jenama minyak jagung daisy ialah no 1 di Malaysia. Ia menggunakan 100% minyak jagung asli & bebas kolesterol juga di perkaya dgn vitamin E & Omega 6.
Minyak Jagung Daisy juga mengandungi Soft - Poly yg bagus utk membuat biskut & kek.
Soft- Poly adalah lemak politidaktepu yg di ekstrak dari isi jagung yg bermutu tinggi.

Keistimewaan Soft - POLY :

- Mengadunkan ramuan biskut dan kek dgn mudah utk rasa yg sempurna.
- Biskut menjadi lebih gebu,ringan & cair di mulut.
- Kek menjadi lebih halus,lembut & lembap.
- Membantu mengurangkan kolesterol dalam badan.

1 comment:

Lee said...

Hi Dayang, we too use corn oil here, made in Canada of course, ha ha.
How you doin'?
Love your cakes as usual, especially your choice of colours, your creative masterpieces.
Too good to eat too, ha ha.
You have fun, keep well. Lee.