Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Friday, October 9, 2009

Membeli sambil beraya


Pada mereka yg datang membeli kek lapis sarawak di rumah meh la sama2 singgah sebentar utk menikmati pelbagai jenis kek lapis sarawak yg di hidang oleh dyg ni.
sambil minum air berkarbonat.hmmm biasanya org sarawak mmg hidang air ni masa raya.

Kalo kat rumah org tua di swk kiteorg mmg beli ber krek2 & di susun sampai cecah siling ahaksss!!!! semua jenis ada - botol kecil ada,botol besar ada,tin pun ada bak kata pakcik astro - Macam2 ada!!!

Ni antara kek lapis yg di hidang - oreo,masam manis,saddam hussien pun ada,pilih kasih,hati parik mcm2 lagi lah okehhh

3 comments:

Shita said...

ooo..patut la ada org bgtau..kalu raya kat sarawak wajib kena ada air gas ni...kalu takde rumah tu kira koman la katanya....heheh..

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda secara PERCUMA di laman web kami. Jom berkenalan dengan blogger-blogger terkemuka dan berkongsi tips dengan mereka.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya.

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

iu rf said...

salam...

kak..ritu sy balik kg..igtkan nk order kek kat akak.. tp x berkesempatan sgt.. kalau x leh la singgah umah kak kt rwang..da dekat jek tuu..ruginyeee....cedeyyyy