Followers

PEMBUAT,PENGELUAR,PENGEDAR KEK LAPIS SARAWAK DI SEMENANJUNG MALAYSIA


BENGKEL RAWANG SELANGOR DI BUKA SETIAP HARI 8 PAGI - 8 MALAM
CALL - 017 215 9962 / 017 215 6161

Friday, December 4, 2009

Sekitar Kelas di Rawang

ada 7 jenis kek di buat oleh pelajar sendiri
membahagikan kek sebelum bersurai
Hana Shakirah bersama adik & rakan2 nya.Cikgu ATikah dari ampang,lagi nama xingat sangat sbb dah ramai sgt student.

Ini adalah sekitar kelas di rawang 2 minggu yg lepas,maaf kerana lambat lagi nak update.

Ini adalah bengkel yg baru di buat baru2 ini.Alhamdulillah tempat yg luas selesa untuk pelajar yg datang.Maaf kerana telah lama xonline kerana rumah sedang di ubah suai keseluruhan.Ini adalah kerana untuk memperbesarkan ruang yg sempit.

Terima Kasih juga kepada pelajar yg personel (private) belajar & dtg dari jauh Terengganu,Perlis,Kedah,Johor Bharu,Singapura.Maaf sekali lagi gambar xsempat ambik.

2 comments:

Uncle Lee said...

Hello Dayang, boleh saya join the class? Saya nak belajar sampai dapat Black belt make kek lapis dua belas layer, merah, biru puteh jer. Ha ha.

Tetapi tengok perumpuan dalam your gambar sini macham Mat Salleh chakap, saya jadi 'a duri among the roses', heh heh.
You are an outstanding lady! Wayyyy to go, Dayang.
Have fun and jangan lupa pakai tu chili lipstick.
Best regards, Lee.

BR said...

Salam Dayang. Wah, Alhamdulillah, semakin bz dyg dgn kelas2 yg dayang anjurkan. Semoga terus maju jaya dalam bidang ni. Saya ...lagi tunggu mood nk wat lapis blueberry (sutera ungu) hihihi, entah bila jadi nya ..